PDA

Orjinalini Görmek İçin Tıklayınız LOADTR.ORG : Karaibrahimgil, Yeni Albümündeki Kapak Fotoğrafinin çekimlerinde Kaçelbise Değiştirdi

DâякDєνÏ£
13-06-06, 19:20
Nil Karaibrahimgil'in albüm kapağı çekiminde yaşanan ilginç anları ünlü fotoğrafçı Nihat Odabaşı Elle dergisine yazdı...
BAYAN RÜKÜŞ "26 ELBİSE" DEĞİŞTİRMİŞ...
İşte Odabaşı’nın yazısı;
“Kapak çekimi tam planladığımız gibi geçiyor... Sade bir Nil çekiyoruz. Sade ve sadece 26 elbise, 6 ayakkabı, 9 çizgili çorap, 12 yüzük, 46 bilezik kullanıyoruz. Kıyafetlerde konuştuklarımızı ıskalasak da, Kapak çekimi tam planladığımız gibi geçiyor... Sade bir Nil çekiyoruz. Sade ve sadece 26 elbise, 6 ayakkabı, 9 çizgili çorap, 12 yüzük, 46 bilezik kullanıyoruz. Kıyafetlerde konuştuklarımızı ıskalasak da, albüm kapağımızın fotoğrafı çok belli: Çok yakın plan yüz... Yine kararlıyız. Değişmez, değişemez, değiştirmek isteyenler başaramaz... İşte, bu yüzden Kemal Doğulu’nun Nil’e ruj sürerkenki karesi bana mail olarak geldiğinde internetin hala ülkemizde yeteri kadar güvenilir çalışmadığını farkediyorum. Bizim yakın plan yüz karemiz, uzaydaki uydudan bana gelirken hasar görmüş, genişlemiş ve parazitten dolayı içine Kemal Doğulu’ya benzeyen bir uzaylı eklenmişti.

Ya da ben mi fazla iyimserdim? Evet, acı gerçek çabucak ulaşıyordu bana: Mailime düşen uzaylı kare, kapak fotoğrafı olarak seçilmişti.”