Geri git   LoadTR.ORG l Şimdi Yüklenme Zamanıdır > ..:: Spor ::.. > Diğer Sporlar
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

Diğer Sporlar Voleybol, Tenis, Yüzme, Atletizm Ve Diğer Sporlar Hakkında Konuları Burada Paylaşabilirsiniz

Seçenekler Stil
Alt 09-05-07, 22:08   #1
GrooM
LoadTr Yıldızı

GrooM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 113 GrooM has a reputation beyond reputeGrooM has a reputation beyond reputeGrooM has a reputation beyond reputeGrooM has a reputation beyond reputeGrooM has a reputation beyond reputeGrooM has a reputation beyond reputeGrooM has a reputation beyond reputeGrooM has a reputation beyond reputeGrooM has a reputation beyond reputeGrooM has a reputation beyond reputeGrooM has a reputation beyond repute
Bilardocular derece peşinde!

Gölbaşı Belediye Spor Bilardo takımı, 30 Mayıs-3 Haziran tarihleri arasında Fransa'da gerçekleştirilecek final müsabakalarına hazırlanıyor. Gölbaşı Belediye Spor Bilardo takımı, Şubat ayında Antalya-Tekirova'da yapılan turnuvada Türkiye birincisi olarak, Nisan'da Danimarka'daki bilardo müsabakalarında Türkiye'yi temsil etme hakkını kazandı. Gölbaşı Belediye Bilardo takımı, burada da ilk 6 takım arasına girerek Fransa'daki final müsabakalarına girme hakkı kazandı.

Gölbaşı Belediye bilardo takımı, 30 Mayıs-3 Haziran tarihleri arasında Fransa'da yapılacak final müsabakaları için Gölbaşı'na dönerek hazırlıklara başladı. Gölbaşı Belediye Başkanı Abdulnasır Haşlak, Danimarka'da elde ettikleri başarı dolayısıyla sporcularını tebrik ederek, "Bilardo takımımızın Fransa'daki müsabakalarda milletimizi en güzel şekilde temsil edip, ülkeye iyi derece ile dönmelerini ümit ediyorum" diye konuştu.Gölbaşı Belediye Spor Kulübü'nün Danimarka'ya giden bilardo takımı şu sporculardan oluşuyor:

"Dünya bilardo ikincisi Adnan Yüksel, Milli sporcu dünya bilardo rekortmeni Tayfun Taşdemir, Milli sporcu 2005 yılı dünya bilardo oyunları dördüncüsü Murat Naci Çoklu, Türkiye Kupaları birincisi Muharrem Peker, takım kaptanı Mehmet Aksoy ve belediyeyi temsilen Erol Eraslanoğlu."

яαρ'¢ιℓєяιη тєк кяαℓı.нιρ нσρ'¢υℓαяıη уıℓ∂ızıуıм
GrooM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil