Geri git   LoadTR.ORG l Şimdi Yüklenme Zamanıdır > ..:: Spor ::.. > Diğer Sporlar
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

Diğer Sporlar Voleybol, Tenis, Yüzme, Atletizm Ve Diğer Sporlar Hakkında Konuları Burada Paylaşabilirsiniz

Seçenekler Stil
Alt 09-05-07, 22:07   #1
GrooM
LoadTr Yıldızı

GrooM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 113 GrooM has a reputation beyond reputeGrooM has a reputation beyond reputeGrooM has a reputation beyond reputeGrooM has a reputation beyond reputeGrooM has a reputation beyond reputeGrooM has a reputation beyond reputeGrooM has a reputation beyond reputeGrooM has a reputation beyond reputeGrooM has a reputation beyond reputeGrooM has a reputation beyond reputeGrooM has a reputation beyond repute
C.Başkanlığı kupası 3. etabı tamamlandı

Cumhurbaşkanlığı Uluslararası 43. Türkiye Bisiklet Turu'nun Bodrum-Marmaris arasındaki 3. etabı tamamlandı. Oldukça çekişmeli geçen 165 kilometrelik etapta ilk üç sıralama tekerlek farkı ile belirlenirken, birinciliği Makedon bisikletçi Gabrowski Ivailo elde etti.

Her yıl Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından geleneksel olarak yapılan ve 7 Mayıs'ta İzmir'den start alan Cumhurbaşkanlığı Uluslararası 43. Türkiye Bisiklet Turu'nun 3. etabı olan Bodrum-Marmaris etabı, saat 14.10'da tamamlandı. Bodrum Belediyesi önünden başlayıp, Marmaris Sağlık Meslek Yüksekokulu önünde son bulan yarış oldukça çekişmeli geçti. Bitiş çizgisini ilk üç dereceyi elde eden sporcular 4 saat 38 dakika 53 saniye ile geçerken, tekerlek farkı ile Makedonya'dan Gabrowski Ivailo birinci,

İran'dan Hassein Askari ikinci, İran'dan Ahad Kazemi Sarai ise üçüncü oldu.

Yarış sonrası Atatürk Anıtı'nda ödül töreni düzenlendi. Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu'nun da katıldığı ödül töreninde, üçüncü Sarai'nin madalyasını Muğla Orman Bölge Müdürü İbrahim Aydın, ikinci Askari'nin madalyasını Muğla İl Gençlik Spor Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu ve birinci Ivailo'nun madalyasını Marmaris Belediyespor Başkanı Ercüment Aydın taktı. Aydın ayrıca, sporculara birer de altın hediye etti.

14 ülkeden 16 takımın katıldığı yarışlarda toplam 85 sporcu pedal çevirirken, yarışın toplam 989 kilometre mesafeden oluştuğu belirtildi. Yarın sabah verilecek startla yarışın 4. etabı olan Marmaris-Fethiye etabının yapılacağı ve turun 13 Mayıs'ta Alanya'da son bulacağı kaydedildi.

яαρ'¢ιℓєяιη тєк кяαℓı.нιρ нσρ'¢υℓαяıη уıℓ∂ızıуıм
GrooM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil