|
|||||||
| Yönetici Başvuruları Bu bölümden uygun bi şekilde başvurunuzu yapabilirsiniz |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
LoadTr Piri
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Tecrübe Puanı: 66
![]() ![]() |
Mod.Başvurusu Yapmak İsteyenler Bu Konu Altında Msj Yazabilirler..
mod.basvurusu kuralları.
Basvuru yapmadan önce sartları okuyunuz.. 1- Foruma gelir gelmez kimse buraya mod olmak istiyorum diye yazmasın, inandırıcı olmadıgı gibi dikkate alınmayacaktır.. 2-Daha önce nerde görev yaptığınızın hiç ama hiç bir anlamı yok. 3-Basvuru yapabilmeniz icin asgari 50 konu acmıs olmanız gerekmetedir..50 konu acmadan basvuru yapanların msj ları dikkate alınmadan silinecekdir.Basvuru yapabilmek icin sallama konu acanların msj ları hic dikkate alınmayacakdır bilginiz olsun.. 4-Yönetici sıfatına haiz insanların ve forumda bulunan herkesin arasında bir dostluk vardır, herkes ben dahil bu işi gönül vererek yapıyorsam, gönülden yapacaksan yaz... 5-Hiç kimse hiç kimseden daha üstün değildir sadece daha bilgilidir... bunu unutmayın.. 6-Basvuru yapanların sadece konu sayısı degil forum icerindeki davranısları ve tutumuda kriter olacakdır.. 7-Mod seçilecek kişinin mutlaka online süresinin yüksek olması gerekiyor... 8-Buraya başvuru yaptıktan sonra kesinlikle, ne zaman olcam ? Ben daha olmadım mı ? gibi sorularla ASLA karşımıza gelmeyin.zaten basvurunuza olumlu yada olumsuz sekilde cevap verilcekdir.. 9-Herhangi bir sitede aktif yetkili olanların basvuruları dikkate alınmayacakdır..Vaktini ve paylaşımlarını sadece Formunda.com a verebilecek kisiler mod.olabilir. 10-Sonuç olarak; AYİNASI İŞTİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ!! Kurallar cervesinde paylasım yaptıkdan sonra ayrı konu acmadan bu baslık altında basvuru yapın.. Bu Bölüme Sadece Adminler Cevap Yazabilir Mod. Alım Yetkisi Sadece Adminlerdedir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
En Yeni Üye
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
ben modılator olmak ıstıyom
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
LoadTr Piri
![]() ![]() |
sartları oku arkadasım
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Elektrik Alan Üye
![]() |
ben moderatör olmak isityorum sitede hergün onlıne olurum , paylaşım derseniz paylaşımda yaparım hemde durmaksızın gereğini düşünmenızı arz ederim
SAYGI VE SEVGİLERİMLE |
|
|
|
|
|
#5 |
|
LoadTr Piri
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Paylasımcı LoadTr Müdavimi
Tecrübe Puanı: 4
![]() |
ben de hergün onlineyim çeşitli sitelerde moderatörlük yazptım ve 92 konu açtım sizce yeterlimmi
|
|
|
#7 |
|
LoadTr Aşığı
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
![]() |
Biraz Erken Ama Ben İsterim | Nerde Modluk Yaptığın Önemli Değil Zaten Biz Çok Yaptık Önemli Olan Görevini Benimsemek ve İyi Paylaşım Yapmak
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
LoadTr Aşığı
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
![]() |
Modluk Verirseniz Sevinirim | Kurallara Uyacağıma Yemin Ederim
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
LoadTr Aşığı
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
![]() |
Ben Baska Bir From Da Moddum Bu Siteyi Arkadasim Tavsiye Etti Cok Guzel Bir Site Mod Olmak İstiyorum 50 Konu Actiktan Sonra Basvurucam ilgileniniz İcin Tskler
|
|
|
#10 |
|
Platonik Seven Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
![]() |
utqu bn de moderator olmak istiyorum sayısız paylasım yaparım her konuyla ilgili
ayrıca CokRomanTİKİm de ... bnce bn olmalıyım moderatorr
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|