|
|
#1 |
|
En Yeni Üye
![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
suc kimde?
azerbaycanin yaptidigi bayrak indirme hatasi gundemde .ama sebebini arastirmadan hatayi azerbaycana yuklememeliyiz bence asil hatayi bizde aramaliyiz daha dogrusu buyuklerimiz...ayni masaya oturmadan ermenilerin azeri soydaslarimiza yaptigi zulmu dusunmeliyiz dusunmeden oturursaniz ermeni usaginla ayni masaya hatira getirmeden tarihi zulmu olacagi buydu kizar azeri kardaslarim indirirler bayragimizi. ozaman tutusur aniden ankara kumasi etekler.biranda kopar cankayaparkinda kiyamet...saygisizlik ayiptir hakaretirbu diye sesler yukselir buyukmeclis mahalesinde.DURUN ABILER ABLALAR azicik dusunun hele kim kime saygisizlik yapiyor??????????????azeri kardaslarmi yoksa zamaninda dokulen kanlari hice sayip ermenilerle ayni masaya oturanmi?KIM???????????ben cahil bir vatandas ben anlamaz ama sukatilmamis vatan ve bayrak seven biri olarak soruyorum size?SUC KIMDE???????????????????????
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
En Yeni Üye
![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
suc kimde bende bileyim
[quote=ulkucan;286825]azerbaycanin yaptidigi bayrak indirme hatasi gundemde .ama sebebini arastirmadan hatayi azerbaycana yuklememeliyiz bence asil hatayi bizde aramaliyiz daha dogrusu buyuklerimiz...ayni masaya oturmadan ermenilerin azeri soydaslarimiza yaptigi zulmu dusunmeliyiz dusunmeden oturursaniz ermeni usaginla ayni masaya hatira getirmeden tarihi zulmu olacagi buydu kizar azeri kardaslarim indirirler bayragimizi. ozaman tutusur aniden ankara kumasi etekler.biranda kopar cankayaparkinda kiyamet...saygisizlik ayiptir hakaretirbu diye sesler yukselir buyukmeclis mahalesinde.DURUN ABILER ABLALAR azicik dusunun hele kim kime saygisizlik yapiyor??????????????azeri kardaslarmi yoksa zamaninda dokulen kanlari hice sayip ermenilerle ayni masaya oturanmi?KIM???????????ben cahil bir vatandas ben anlamaz ama sukatilmamis vatan ve bayrak seven biri olarak soruyorum size?SUC KIMDE?biri bana soylesin icim yaniyor sehitlerimizin kemikleri sizliyor""""""""""""""""""""""""""""
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|